Stekarki (Kotleciarki)

Kotleciarki Wrocław

Nasze kotleciarki ułatwią Twoją pracę w każdym sklepie mięsnym czy punkcie gastronomicznym. Koniec z uciążliwym, ręcznym klepaniem kotletów. Które kotleciarki Wrocław wykorzystuje najczęściej w prowadzeniu swoich działalności?

Nasze kotleciarki Wrocław kupuje od zawsze

To wcale nie przechwałka. Dostarczamy urządzenia do największych i najbardziej renomowanych sklepów spożywczych, restauracji, firm cateringowych i punktów zbiorowego żywienia Gwarantujemy nie tylko najwyższą jakość wszystkich naszych sprzętów, ale także rzetelną i profesjonalną obsługę oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny wszystkich maszyn – także tych, których nie zakupiono u nas. Nie wiesz, które urządzenie będzie najlepsze dla Twojej firmy? Zadzwoń do nas, a nasz pracownik odpowie na wszystkie Twoje pytania i pomoże Ci dokonać najlepszego wyboru.

Nasze propozycje najlepszych stekarek

Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM27

To wysoko wydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa. Wyposażona jest w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie. Możliwe jest uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania. Idealna jest do przygotowania mięsa:

  • pieczeniowego,
  • do krótkiego podsmażania,
  • grillowania,
  • marynowania,
  • pakowania próżniowego.

Znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, ale także w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu. Zapewnia dużą niezawodność i łatwość obsługi. Dzięki taniej eksploatacji nadaje się nawet do niewielkich punktów sprzedaży mięsa. Podnosi walory smakowe na skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa.

Kotleciarki Wrocław Ma-Ga

Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM43

To profesjonalna maszyna do przetwarzania plastrów mięsa na steki i kotlety o dużej wydajności użytkowej. Sprawdzi się w:

  • hipermarketach,
  • supermarketach,
  • dużych sklepach,
  • cateringu,
  • gastronomii,
  • zakładach zbiorowego żywienia.

Przeznaczona jest do codziennej ciągłej pracy. Jest stworzona do przetwarzania mięsa o różnej grubości – posiada duży otwór wlotowy. 43 nożyki ułożone spiralnie skutecznie rozciągają i nacinają mięso. Dodatkowo jest niesamowicie niezawodna i prosta w obsłudze i eksploatacji.

Kotleciarka Wrocław Ma-Ga

Fama 1806

To nowoczesne urządzenie wyposażone jest w innowacyjne, zdejmowane ostrza ze stali nierdzewnej. Mikronacięcia na powierzchni dokładnie zmiękczają mięso, utrzymując jego strukturę. Całość wykonana jest z wysokiej jakości wypolerowanych materiałów, dzięki którym utrzymywanie urządzenia w czystości jest proste. Kotleciarka jest niezawodna i praktycznie nie wymaga serwisowania. Posiada wyłącznik bezpieczeństwa i pomyślnie przeszła wszystkie atesty wymagane przez Unię Europejską.

Kotleciarka gastronomiczna Fama 1806

Victor EL

Kotleciarka elektryczna Victor EL przeznaczona jest do pracy w większych sklepach mięsnych i dużych punktach gastronomicznych. Jej przepustowość wynosi aż 400 płatów mięsa na godzinę. Duży zakres ustawienia grubości kotletów da Ci nieograniczone możliwości w kuchni. Urządzenie nie posiada wałków płaszczących, a noże – dzięki temu każdy stek pozostanie jędrny i soczysty.

Kotleciarka gastronomiczna Victor EL

Inoxxi T404

Inoxxi T404 to urządzenie z napędem ręcznym, dzięki czemu możesz go używać dosłownie wszędzie. Ostrze nacinające sprawdzają się tak samo dobrze, jak te napędzane elektrycznie. Swobodny dostęp do wszystkich elementów kotleciarki sprawia, że utrzymywanie jej w czystości jest proste i skuteczne. Obudowa wykonana jest z aluminium, ostrza zaś ze stali wysokogatunkowej, co zapewnia długą żywotność urządzenia.

Kotleciarka gastronomiczna Inoxxi T404

Inoxxi T707

To sporej wielkości kotleciarka o wadze 23 kilogramów, ale o stosunkowo niewielkim silniku. Doskonale sprawdzi się w lokalach o mniejszej powierzchni. Prosty demontaż, podgląd prztwarzanego mięsa i łatwy dostęp do wszystkich części zapewniają niezbędną higienę przy pracy z mięsem. Dzięki dwóm kompletom noży tnących unikniesz klasycznych dla rozbijania mięsa rozprysków. Każdy komplet posiada po 44 tarcze, dzięki czemu każde mięso zostanie z łatwością obrobione i zmiękczone. Urządzenie można wyposażyć w dodatkowy zestaw noży do cięcia w paski. Dzięki temu sprawdzi się do krojenia mięsa na gulasz czy flaków, ale także wędlin czy nawet warzyw lub serów.

Kotleciarka gastronomiczna Inoxxi T707

Nasze kotleciarki Wrocław zawsze cenił i doceniać będzie przez długie lata. Zapewniamy najlepszej klasy urządzenia w najlepszych cenach. Sprawdź wszystkie nasze propozycje w naszym sklepie internetowym www.wyposazeniesklepow.pl.

 

 

logo

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego: www.wyposazeniesklepow.pl

 
Dodaj komentarz